2. maj 2017 arkiv

John Prine & Iris Dement – to fluer med et smæk 2: In spite of our selves

2. maj 2017

Ikke så megen snak: Såvel sangen som videoen er i særklasse.

100 dage med T(r)umpen

2. maj 2017

USAs sÃ¥kaldte præsident Donald Trump har siddet i 100 dage og mener selv, at det er gÃ¥et ganske godt. Heldigvis er der andre, der har en ganske anden opfattelse. Fx projektet “Our first 100 days”, hvor ca. 100 kunstnere i tekst og toner vil forsvare alt det, som Trump truer med sin politik. Her er syreorkesteret Phosphorecent med en fortolkning af den gode gamle “This land is your land”.

Hjernefuskeren Penkowa er tilbage i rampelyset

2. maj 2017

Det er det borgerlige tågehorn Jyllands-Posten, der med Ekstrabladet som kilde beretter, at frk. Penkowa nu er anklaget for at have forbrudt sig på lægereglerne og på straffeloven. Sundhedsstyrelsen hævder, at Penkowa ikke har den fornødne, lægelige autorisation  til at bedrive lægevirksomhed fra sin bopæl. Og det har hun angiveligt gjort, idet hun har medicineret patienter med symptomer på bivirkninger af den omtalte hpv-vaccine mod livmoderhalskræft.

Nu skal man jo ikke dømme nogen på forhånd. Penkowa er uskyldig indtil andet er bevist. Også i denne sag. Men skulle det vise sig, at hun har forbrudt sig mod lægeregler og straffelov, så ville det tilføje endnu en stump til billedet af en elitefusker, der ikke går af vejen for noget for at nå sit mål.