11. juni 2017 arkiv

50: 1967-hit – San Francisco

11. juni 2017

1967 var også – sammen med så meget andet – hitsangenes år. Det vrimlede med sange, der fik blivende værdi. Scott McKenzies af Papa John Phillips forfattede hyldest til hippiehovedstaden kom i maj 67 og blev et øjeblikkelig hit med en fjerdeplads på den toneangivende hitliste derovre, Billboards.

Dødsfald: Adam West – tv-Batman i tresserne – 88 år

11. juni 2017

Jeg måtte lige researche lidt på det. Tre sæsonner blev det til for den oprindelige tv-serie om tegneseriefiguren Batman i årene 1966-68. Og min kilde til underholdning, tysk tv, viste alle afsnittene. Jeg blev aldrig fan af serien eller Batman for den sags skyld, men så dem troligt alligevel, for udbuddet af underholdning til poder som mig var begrænset dengang i tv.
Siden dengang er Batman jo blevet stor i kraft af diverse filmatiseringer, lige som andre af tegneseriehæfternes helte. Og jeg må nok indrømme, at jeg foretrækker de nye film frem for fortiden på mange måder primitive, men også charmerende, historier om flagermusemanden.

Men nu meddeles det så, at den oprindelige tv-Batman er død i en fremskreden alder af 88 år. Så et kapitel er skrevet færdig.
PS. Serien kan selvfølgelig erhverves på digitalt medie.