1. juli 2017 arkiv

Slip mig ind…

1. juli 2017

Mon ikke det er med en skjult hilsen til Sverigesdemokraterne, Dansk Folkeparti og lignende xenofobe partier, at Mikael Wiehe med sang og dans lader budskabet om europæisk åbenhed trænge igennem Youtube og andre sociale medier!?

Eric Andersen – renæssance

1. juli 2017

I begyndelsen af tresserne, hvor folk-renæssance-bølgen skyllede ind over Greenwich Village og videre ud over Amerika, var sangskriveren, sangeren og musikeren Eric Anderson en, man alvorligt satte på samme høje niveau som Bob Dylan. Men helt sådan kom det ikke til at gå. Anderson satsede på sangskriveriet og skrev sange til mange store, bl.a. Dylan, og gled lidt i baggrunden, da tresserne gik på hæld. Uden dog på noget tidspunkt at forsvinde helt – og fra halvfemserne og frem har han langsomt med sikkert fået en slags renæssance. Dels i kraft af samarbejdet med Jonas Fjeld og Rick Danko og dels i kraft af sine egne soloprojekter.

Neil Young & Promise of the Real fejrer Independence Day

1. juli 2017

Stand up for what you believe/
Resist the powers-that-be/
Preserve the land and save the seas/
For the children of destiny.

Mit navn er Jack

1. juli 2017

Op af erindringens grå havregrødsmasse dukkede Manfred Mann og deres gamle hit “My name is Jack” op. Den var jeg meget glad for dengang – og er det stadigvæk.

Robert ‘Go-Between’ Forster – 60 år

1. juli 2017