22. november 2017 arkiv

Clapton-hullet

22. november 2017

Så faldt jeg lige ned i Claptonhullet, hvor jeg lige skal lytte til Slowhand en tid. Og jeg ville gerne linke til hans udgave af “Lonesome road blues”, men da den ikke er på nettet (?), så linker jeg til “Motherless children”, der også er god. Her musiceres der også, så det er en fryd. Ikke kun af mesteren selv, men også af hans fantastiske band, bl.a. trommeslager og slagtøjsmand Jamie Oldaker, der virkeligt skubber den sang ud over kanten…

Tidlig Eagles: New Kid in Town – live

22. november 2017

I forbindelse med genudgivelsen af Hotel California har arkæologerne fundet frem til en liveindspilning af hittet “New kid in town” fra tiden før sangen var blevet udgivet.

Exit: David Cassidy – 67

22. november 2017

I nekrologerne omtales han som “teenageidolet”. Og det er også sådan, jeg husker David Cassidy, der nu er død i en alder af kun 67 år. Omkring 1970 var han pigernes idol. Ingen tvivl om det. Pæn ung mand med halvfjerdserstylet hår.

Hans karriere begyndte i sit-com-familien The Partridge Family, der var en stor succes på tv i USA i årene 1970-1974. Og den handlede om en familie, hvor sønnen – Cassidy – forsøgte at gå musikvejen. Og den banede vejen for Cassidys solokarriere. Enden på popkarrieren var alt andet end lyserød. Han fik massive alkoholproblemer, gik konkurs og fik til sidst demens. Dødsårsagen er ikke offentliggjort, men forlede blev Cassidy indlagt med organsvigt.