8. december 2017 arkiv

‘Nyt’ fra Jimi Hendrix

8. december 2017

Rygters bureau vil vide, at der udsendes et nyt album med Jimi Hendrix til marts 2018. Nyt – i den forstand, at albummet skulle indeholde ti hidtil upublicerede indspilninger med Jimi Hendrix Experience og Band of Gypsys. Om  man har taget bootleggerne i ed, vil kun tiden vise. Men titlen på det ‘nye’ album bliver Both Sides of the Sky. Og det skulle bl.a. indeholde en tidlig udgave af Joni Mitchells sang “Woodstock” med Stephen Stills som gæstemusiker.

King Krule ved skrivebordet

8. december 2017

Og når vi nu alligevel er på kontoret, så lad os lige tage den unge laban King Krule, der også er et eksempel på en musiker, der laver musik uden de store falbelader, men af stor slidstyrke.

Courtney Barnett & Kurt Vile på kontoret

8. december 2017

Jeg vil som sagt ikke blande mig i årslistehysteriet, men en enkelt plade har dog gjort et vist indtryk på mig det forløbne år. Ikke, fordi den vælter noget som helst, men blot er resultatet af en frugtbart samarbejder, der får det bedste frem i de to medvirkende. Jeg tænker på Courtney Barnetts og Kurt Viles duoplade. En slidstærk lille plade, der nok skal holde sig mange år frem.