29. marts 2018 arkiv

Ezra Furman

29. marts 2018

Den unge retro-rocker Ezra Furman er tilbage med et album med titlen Transangelic Exodus, som han selv betegner som “a queer outlaw saga”. Hm. Døm selv ud fra udspillet “Suck the blood from my wound”, hvordan det står til.

Patti Smith på bjerget

29. marts 2018

Hvis jeg ikke tager helt fejl, så skal vi tilbage til 2012 for at finde den seneste nyudgivelse med Patti Smith, Banga. Men hun er ikke gået på pension, som man kan forvisse sig selv om i denne optagelse fra public service-radioens Mountain Stage, der bl.a. byder på klassikere som “Because the Night” og “People have the Power”.

En aften på Notting Hill

29. marts 2018

Dr1 er åbenbart løbet tør for kriminalserier ved aftenfladens afslutning. I hvert fald havde de i går grebet dybt ned i genbrugskassen og fundet den gamle, slidte romantiske komedie Notting Hill (med den altid anvendelige Hugh Grant og den lige så brugbare Julia Roberts i hovedrollen som de to forelskede) frem. Og jo da, den kan godt klare et gensyn i mangel af bedre og når den kritiske sans er mere eller mindre slået fra et par timer før sengetid.
– Men man kan jo altid – i tråd med tidligere skriverier – kaste sig lidt over lydsporet. For selvfølgelig har også denne gamle traver et lydspor – oven i købet et ganske lytteværdigt et af slagsen. Med Elvis Costello, Texas, Spencer Davies Group, Bill Withers, Al Green m.fl. Og lydsporet er selvfølgelig også udgivet på plade. Og med et godt sammensat lydpor i øret, kan man godt sluge en del filmiske urimeligheder i underholdningens tjeneste.