21. april 2018 arkiv

Genhør med: Mitch Ryder and the Detroit Wheels

21. april 2018

Mitch Ryder kommer fra den musikalske heksekedel Detroit, hvor han brød igennem i tresserne med en lille håndfuld singleplader, bl.a. og ikke mindst “Devil with a blue dress on”. Han var en stor fan af Little Richard og blev også inspireret af den britiske invasion, der løb som en løbeild over USA i de år. Selv om han har været aktiv helt ind i vort årtusinde, så var han højdepunkt – kunstnerisk og kommercielt – tresserne.

Brabrand – Efb: 0 – 3

21. april 2018

3 mål og 3 point, hvorefter Efb (i rødt) nu ligger nr. 1 i 1. division. Efter en velspillet kamp mod Brabrand på Brabrands lille, men alt  i alt fine anlæg. En fin og velspillet kamp, hvor Brabrand gjorde en god figur og kæmpede bravt, men hvor esbjergenserne på alle parametre var bedre.

Og hyggeligt var der derude i Brabrand. Meget hyggeligere end på AGFs Ceres stadion. Og så var forsyningerne billigere. En frankfurter og en kold fadøl hører sig jo ligesom til, når man er til bold. Og pænt besøgt var kampen også, bl.a. med ret mange fra Esbjerg, der  havde fået deres eget afsnit i den ene ende. Alt i alt en vellykket aften i boldens tegn.