november 2018 arkiv

Pladeregn i november 1968

30. november 2018

Ultimo november 1968 leverede en sandt jordskred af LP-udgivelser. John Lennon & Yoko Ono udsendte deres kontroversielle Unfinished Music No. 1: Two Virgins (hvor man kunne se parrets bare røve på coveret), The Nice Ars Longa Vita brevis, Van Morrison Astral Weeks, Gordon Lightfoot Bakc Here on Earth, Melanie Safka Born to be, Bonzo Dog Doo-Dah Ban The doughnut in granny’s greenhouse, Nico The Marble Index, Electric Prunes Release of an aoth, Them Time Out! og The Incredible String Band Wee Tam and the Big Huge. Og en håndful mere. Og alle kom i slutningen af november 68, nærmere bestemt d. 25/11, med alle de forbehold netoplysningerne kræver. Og mange af dem, men alle album, der stadigvæk har appel og har sat sig spor.

Jovist, der var lagt noget under juletræet ved udgangen af november måned. Men det fortsatte i årets sidste måned, og det skal jeg nok vende tilbage til.

50: Farvel til Cream

29. november 2018

50årsjubilæumsåret for 1968 rinder så småt ud. Men der er stadigvæk et par store snapse til gode. Således har vil lige passeret 50sdagen for Creams afskedskoncert på Royal Albert Hall. Et fornemt, foreløbigt punktum for en af rockens store trioer. På tuben kan du finde hele koncerten…

Capac er tilbage…

29. november 2018

Så fik man lige lært noget mere om “boot”, “bootsektorer” og de problemer, man møder i en Microsoftdomineret computerverden, når man foretrækker Linux. Men det vigtigste er, at det lykkedes at få computeren til at køre normalt igen. Så er der bare tilbage at håbe, at det holder…

Capac pauserer…

29. november 2018

Grimme computerproblemer gør, at bloggen holder en pause og vender tilbage snarest muligt. Stay tuned and rock on.

Bob Dylan og Neil Young

27. november 2018

 

Rygters bureau vil vide, at Bob Dylan på sin ‘never ending tour’ møder Neil Young i Hyde Park d. 12. juli næste år. Og der gættes allerede på, at de to ikke bare vil være på samme scene, men måske også spille sammen. Og ikke nok med det. Dylan besøger også Sverige og Norge – både Stockholm, Göteborg og Oslo i dagene 26. til 30. juni. Og der gættes også på, at han også vil besøge København, når nu han alligevel er på de kanter… De to rockronkedorer bliver ved til de segner.