8. januar 2019 arkiv

Presley og Bowie

8. januar 2019

Det er vist ikke så meget Elvis Presley og David Bowie har til fælles. Bortset fra altså, at de begge er født på denne dag i januar. Elvis ville være fyldt 84 og Bowie 72, men begge er som bekendt borte. Og så alligevel ikke. For begge to bliver ved med at fascinere musikelskere med den musik, de fik lavet.

Jeg ved ikke, hvor autentisk ovenstående Elvis-Bowie-indspilning er. Youtube flyder over med den slags… Søger man på nettet om Bowie og Presley så støder man på rygtet om, at Bowie ønskede at producere en Elvis-plade og at han var en stor fan af The King og bl.a. lod sig inspirere af kongens pailletbroderede jump suits i sit konstymevalg. Så måske havde de mere at gøre med hinanden end man skulle tro…

Jen Cloher på New Port

8. januar 2019

Jen Cloher, alias fru Courtney Barnett, er kommet mere frem i rampelyset, efter at Courtney har taget mange med storm med sin udgave af elementær rock og rul. Og det er godt, for Cloher har sit eget udtryk, der slet ikke ligner Courtneys, men bestemt er værd at bruge tid på. Her er hun i sin vist nok første optræden på den berømte Newport Folk Festival. Og Courtney spiller el-guitar.