13. maj 2019 arkiv

Dagens citat af – Lesley Manville

13. maj 2019

“I do want to go out dancing and get sweaty and drink too much and go home at three in the morning, and I do want to have sex, and I do want to dress how I want to dress, and I want to have a life and be able to choose what I want to do; and I am over 60.”

(Lesley Manville, engelsk skuespillerinde)

Rod Stewart i Boksen

13. maj 2019

I morgen aften står Rod Stewart på scenen i Jyske Bank Boksen i Herning. Og i den anledning havde TV2 Nyhederne lavet et interview med Roden. Og hvilket interview – suk!. Der blev fokuseret på  fodbold og alder. Skulle Rod snart pensioneres? Nej, det havde han ingen planer om. Og videre i den dur. Et miserabelt interview, der bestemt ikke gav nogen lyst til at købe billet til den ny 74-årige sangers optræden. Men det er jo ikke Rods skyld…

Dødsfald: Doris Day – 97

13. maj 2019

En lungebetændelse har sat punktum for Doris Days lange liv. Skuespillerinde og sangerinde og – kan man vist godt tilføje – en af de rigtige filmstjerner. Og så havde hun sin egen sex appeal, der ikke på nogen måde var vulgær, men bestod af sødme, charme, et skarpt hovede og selvfølgelig: blondineudtrykket. Hun var mange unge mænds våde drøm, selv om der gik rygter om hendes biseksuelle orientering. Men sådan er det jo. Hun var en slags pendant til Marilyn Monroe, der også havde mange talenter at byde ind med. Sang, dans, komik, skuespil og intellektuelle tilbøjeligheder. Hendes format kan man godt savne lidt i vor tids Hollywoodproduktioner.

Apropos folketingsvalget – kommentar nr. 4

13. maj 2019

I går meldte Lars Løkke Rasmussen ud, at Venstre gik til valg på et såkaldt “skattestop”. Og efterfølgende kunne man høre, at det var gået så som så med Venstres skattestoppolitik, siden Anders Fogh Rasmussen indførte den i 2001. Og en såkaldt ekspert udtalte, at skattestop begrænser det politiske råderum. Og det er da også lige det, der er problemet. Hvis man afskærer sig fra at reformere skattesystemet afskærer man sig fra politisk handling i forhold til mange påtrængende problemer: manglende ressourcer i velfærden, voksende ulighed og ditto fattigdom, koncentration af rigdom i finansvæsnet og så videre. Det vil være bedre at gå til valg på løfter om radikale skattereformer.