18. juli 2019 arkiv

50: The Doors – The Soft Parade

18. juli 2019

Både kritikerne og publikum var lidt skuffede over The Doors’ fjerde album, der blev anset for at være eftergivende over for mainstream. Jim Morrison havde nok i sine egne problemer og ville hellere skrive digte, da pladen skulle indspilles, så de andre musikere måtte trække det store læs. Og oven i det kom så, at produceren ville ændre på Doors’ lyd med brug af strygere og andet. Jeg kan huske at selv DRs P3-beatprogrammer rynkede lidt på næsen af The Soft Parade.

Macca laver en musical

18. juli 2019

Jo, det er rigtig nok. Nogen har overtalt McCartney til at skrive en musical – byggende på Frank Capras film “*It’s a wonderful life”.

Selv om jeg har et ambivalent forhold til musicals, der både byder på store oplevelser og det modsatte, så er der grund til at se frem til, hvad sangsnedkeren kan få ud af den sentimantale historie om en mand, der overvejer at tage livet af sig juleaften…

Summertime blues: #5 – Garfunkel og Waters of March

18. juli 2019

Samba- og bossa nova-kongens død forleden fik mig til at finde Art Garfunkels fortræffelige album Breakaway frem fra vinylhylden. Og han yder det latinamerikanske stor retfærdighed.