16. august 2019 arkiv

Og så var der dem der ikke kom…. Woodstock

16. august 2019

Fx Bob Dylan, der havde tilmeldt sig Isle of Wight-festivalen i 1969. Og Rolling Stones, der ikke kunne, fordi Mick Jagger filmede i Australien, og Simon & Garfunkel, der var i studiet, og The Doors, og….

Omvendt, så var der også kunstnere, der faktisk optrådte, men ikke efterlod sig markante eftermæler. Fx britiske Keif Hartley og hans band. Og der er vist kun lydoptagelser fra deres optræden lørdag d. 16. august. Keif Hartley, der døde i 2011, var trommeslager og kendt for bl.a. at afløse Ringo Starr i Rory Storms band, da Ringo gik til The Beatles, og for en tid i the Artwoods. Keif Harley Band led samme skæbne som bandet Quill, der heller ikke figurerede på det oprindelige lydspor og den oprindelige plade fra festivalen. Det er der vist rådet bod på med 50-års-boksudgivelsen.

Elvis Presleys dødsdag

16. august 2019

Ja, så er der gået 42 år siden, Elvis Presley efter sigende blev fundet død, siddende på sit toilet i badeværelset. 42 år siden, jeg hørte nyheden i radioavisen en sen aften siddende i en sofa hos en ven. Og Elvis var det første af mine barndomsidoler, der døde. Siden er det gået alt for hurtigt.