9. september 2019 arkiv

Ron Wood fejrer Chuck Berry

9. september 2019

Chuck Berry døde 90 år gammel i 2017, og sidste år hyldede Rolling Stone-Ron Wood med sit orkester his Wild Five den gamle mester med en koncert i Wimborne’s Tivoli Theater. Og koncerten kommer nu på plade i begrænset oplag. Med på pladen er bl.a. Imelda May.

Til forsvar for Lulu (Lou Reed & Metallica)

9. september 2019

Nej, jeg kan stadigvæk ikke forlige mig med konstellationen Lou Reed & Metallica. Heller ikke og selv om Lou Reed har udtalt, at det er noget af det bedste, ja, det bedste, han har lavet. Og det hænger sammen med, at jeg slet ikke kan høre, hvad det er, Metallica har at byde på.

Nå, men der er andre, der tager dobbeltalbummet i forsvar. På musiksiden Drowned in sound forsvarer J. R. Moores ganske overbevisende Lulu. Og fred med det. Selv vil jeg til enhver tid hellere høre Metal Machine Music. Så er det vist sagt…

Patsy Cline – 87

9. september 2019

Kun 30 år fik Patsy Cline, inden en flyulykke afkortede hendes liv brutalt d. 5. marts 1963. Og dermed forstummede en af de største stemmer i amerikansk countrymusik. Forbillede for alle de countrydamer, der siden hen er kommet til og flot har videreført Clines sange.

I dag ville hun være blevet 87 år – hvis og hvis… Sådan skulle det ikke være, men heldigvis har vi hendes indspilninger endnu.