1. november 2019 arkiv

Kun ni år gammel og så…

1. november 2019

Jovist, jeg bliver imponeret, når unge mennesker, ja børn, kan udfolde sig perfektionistisk på musikinstrumenter. Hvad enten det er inden for den klassiske musik eller som her inden for den folkelige musik. Men når imponertheden klinger af, så står spørgsmålet tilbage: Har de noget at bidrage med på længere sigt? Kan de udvikle sig? Kan de måske skrive musik, der når ud over deres egen verdens grænser og rører ved andre mennesker? Ja, det vil kun tiden give os svar på.

Joe Egan

1. november 2019

Nej, jeg vil ikke glemme Joe Egan (Stealers Wheel), selv om han ikke har været særligt produktiv, siden dagene i Stealers Wheel. To album er det blevet til. Men, men, også han var/er en mester udi de melankolske ballader, som singleudspillet fra den første soloplade – Out of Nowhere – viser.

The Beatles samlet… well, well, well

1. november 2019

Den gode Ringo leger med tanken om at genforene de fire Beatles-medlemmer. Sangen er skrevet af John Lennon, Paul McCartney er fløjet ind for at lege med Höffner-bassen, George Harrison citeres undervejs – og så passer Ringo trommerne som altid. Sympatisk og en slet ikke ueffen lille sang. Men lad nu den drøm om genforeningen ligge.