Slut med plastikposer i Frisco

28. marts 2007

“Nåh, du har dine egne poser med?!”, sagde ex-kollegaen ved rullebåndet i Kvickly Xtra. Ja, jeg havde mine kanvasindkøbsposer med print fra Technische Universität Köln, Syddansk Universitet og en tysk økologisk forening i hånden. Jeg bryder mig ikke om plastikposer. Ikke primært af økologiske årsager, men de kan ikke slå en god kanvaspose, når det handler om at bære varer fra et sted til et andet. Punktum.
Nu læser jeg så i en tysk avis (Frankfurter Allgemeine Zeitung), at man i San Francisco vil forbyde brugen af plastikposer i alle supermarkeder. Så kan de lære det!

En kommentar

  1. Maltesen kommentarer:

    Jeg mener at kunne huske, at jeg de sidste to gange jeg har været i USA, fik varene i brune papirsposer efter varene omhyggeligt var pakket ned af en kassemedarbejder.

    Personligt bruger jeg min sorte taske, jeg ogsÃ¥ bruger pÃ¥ arbejdet og til transport af den bærebare…

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

208 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62