På David Bowies iPod – Junker’s Blues

24. januar 2010

På David Bowie iPod ligger Champion Jack Duprees udgave af “Junker’s Blues“, skrevet af pianisten Willie Hall (bedre kendt som Drive’em Down). Nummeret blev aldrig indspillet af Hall selv, men af Dupree i 1940. Og små ti år senere adopterede Fat Domino nummeret og omarbejdede det til sit eget hit under titlen “The Fat Man”. Også Professor Longhair gjorde brug af Junker’s Blues til sin sang “Tipitina”, og Lloyd Price brugte den til “Lawdy Miss Clawdy”. Altså en bluessang der lange rødder ind i rocken. Og denne sang ligger på David Bowies IPod. Hvad der ellers ligger af interessante sager, kan man læse i The Guardian. Her kan du høre Willie DeVilles fede udgave af Junker’s Blues. Og her får du Fats Dominos og Dr. Johns udgave af “The Fat Man”:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Tina - omme i London kommentarer:

    Du skulle moede min elskede og hans kammerater for I har bare saa meget musik til faelles. Vi skal holde kobberbryllup om fjorten dage og jeg er NOGET spaendt paa musikken! 🙂

  2. capac kommentarer:

    @Tina: Med sådan en musiksmag har du vist noget at se frem til. Kobberbryllup – som tiden dog går! Til lykke med jubilæet.

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 174 gange
Side 1 af 11
11,613