Johnny Depp: Dokumentarfilm om Keith Richard

3. februar 2010

Det skulle være sikkert og vist, at skuespiller og (amatør)musiker Johnny Depp går i gang med at dreje en dokumentarfilm om Rolling Stone Keith Richard. Som bekendt er de to gonzos kommet tæt på hinanden som medvirkende i tredje ombæring af sagaen om Pirates in the Carribean, hvor Richard spiller en lille, men indtryksfuld rolle som pirat og fader til Jack Sparrow. Det er ikke første gang, Depp forsøger sig som instruktør. Sidste var i 1997, hvor han udsendte The Brave med Marlon Brando i hovedrollen. Det skal blive spændende at se, hvad Depp får ud af sit con amore-projekt. I hvert fald er dt på tide, at nogen laver en film om gamle Keef.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

215 har læst indlægget
14,468