Neil Young – BBC 1971

19. februar 2010

Omme i Google Videos finder jeg også en anden af de store canadiere. Neil Young giver koncert med akustisk guitar og harmonika i Sheperds Bush Empire Theatre, som BBC ejer. Som Joni Mitchells koncert er det den rene vare, og man undrer sig over, at heller ikke denne optagelse er tilgængelig på en ordinær dvd. Forever Young.

2 kommentarer

  1. Jens kommentarer:

    Hej
    Jeg ved ikke om du er opmærksom på det, men nu hvor du er igang med koncerter af ældre dato er det måske værd at besøge dette link, det er et sandt overflødighedshorn:
    http://www.wolfgangsvault.com

  2. capac kommentarer:

    @Jens: Jo, jeg kender godt Wolfgangsvault (se mine musiklinks) med alle godbidderne – og copyrightballaden, som vist er mere eller mindre ordnet. Men tak alligevel for at erindre os alle om det.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

162 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62