Farvel Østergades Hotel

24. april 2010

Det gav et lille rif i hjertet, da jeg ovre hos fruentimmerne læste, at århusianske Østergades Hotel er ved at blive revet ned til fordel for et nyt, mondænt hotel. I Århus tror man stadigvæk på, at nyt er bedre end gammelt, at glasfacadepaladser er bedre end gamle huse med historie og karakter (Rema 1000 i stedet for Kellers Gård!).. Hellig enfold.
På Østergades Hotel har jeg været til mange vellykkede koncerter. Med Sebastian (dokumenteret på Livepladen fra 1980), Sneakers (unge og frembrusende), Niels Skousen (Landet Rundt-turen), Lew Lewis m.fl. Som koncertsted betragtet et godt sted, med en ordentlig akustik. Og med den der charme, man kun finder i gamle biografer og teatersale. Minderne har man da lov at have.

Fotoet er lånt fra Århus Universitets hjemmeside.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

357 har læst indlægget
13,992