Son House – Death Letter Blues

3. september 2010

Blues er en naturlig ting, det er noget, en fyr gennemlever. Hvis du ikke gennemlever det, så har du den ikke.” (Big Bill Bronzy)

4 kommentarer

  1. Ostenfeld kommentarer:

    Det her er godt.
    Og så lige en omgang Skip James, så er weekenden på rette kurs.

  2. capac kommentarer:

    @Ostenfeld:

    http://www.youtube.com/watch?v=ytVww5r4Nk0

    http://www.youtube.com/watch?v=BtZ6DoeimP4

    Yeeah!

  3. Ostenfeld kommentarer:

    Tak for Skip James klip.
    Han havde en unik tilgang til både vokal, guitar og klaver.
    Jeg læste en biografi om ham, fordi jeg var ganske fascineret af den mystiske og måske en anelse uhyggelige stemning, han kunne frembringe.
    Det gode ved biografien var at den fremstillede ham som en, efter omstændighederne, nogenlunde normal mand, der forsøgte at begÃ¥ sig i det ultra fattige sorte syden i 1930’erne.
    Det dårlige er nogenlunde det samme. Forfatteren piller Skip James ned til sokkeholderne. Skip James bliver ganske utiltalende. Det særlig bliver pillet af ham, og det er lidt ærgerligt. Jeg synes at en biografist skal kunne lide den han portrætterer, i hvert fald mere end ham her:

    Stephen Calt: I’d rather be the Devil

    Her kommer til gengæld et link til en gang minimalist blues med Sonny Boy Williamson II i Montmartre 1964:

    http://www.youtube.com/watch?v=cNzEXJTPS0U&feature=related

  4. capac kommentarer:

    @Ostenfeld: Til gengæld fÃ¥r han – Skip – en fin behandling af Martin Scorsese i hans serie om The Blues.

    Apropos: Clapton – Skip James osv. http://4tx8.sl.pt

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

158 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62