Cliff Richard fylder 70

13. oktober 2010

Jeg er gammel nok til at huske dengang, hvor man enten var til Elvis eller Cliff. Nogle få år senere kom en tredje mulighed: The Beatles. Og i den sammenhæng forblev Cliff nr. 3, medens de to andre skiftede plads. Den eneste EP, jeg ejer med Cliff Richard er “Me and My Shadows (No.3)” fra 1960. Ja, faktisk er det den eneste plade, jeg ejer med Cliff og Shadows. Det skal ikke tages som udtryk for, at jeg generelt ikke har “været til Cliff”, som man sagde engang. For der er mange af mandens sange, jeg godt kunne lide. Lige fra Summer Holiday til Devil Woman. Men der har altid været noget andet, som trak mere…
EP’en er et uddrag af Cliffs tredje album, et af de fem album, hvor han udelukkende havde musikalsk opbakning fra Skyggerne. Og sjovt nok kom der ikke noget singleudspil fra dette album i hjemlandet. Til gengæld altså tre EP’s. LP’en blev en succes i England med en tredjeplads på albumlisten.
I morgen fylder manden 70 år… Læs mere om ham her.

Den her er det nærmeste, jeg kommer en Cliff-favoritsang:

2 kommentarer

  1. Torben Bille kommentarer:

    @Capac: Han fylder faktisk først i morgen:-)

  2. capac kommentarer:

    @Torben: Åh, man skal jo ikke gøre den evigt unge ældre, end han er!

Skriv en kommentar

1.382 har læst indlægget