Steve Miller Band spiller op til fredagen…

5. november 2010

Jeg været forbi Jools Hollands Later igen og faldt over denne herlige optagelse med The Steve Miller Band. De spiller virkelig røven ud af bukserne på flertallet af rockband, hvis I spørger mig. Når I er færdige med at vippe med foden til de to numre (fra gruppens seneste fine udgivelse, “Bingo”), så lyt til interviewet, hvor Steve Miller fortæller noget om, hvor inspirationen kommer fra (The Blues!), og hvorfor det ikke er nødvendigt at blande et pladeselskab ind i musikken, når ens Greatest Hits-plade sælger millioner af eksemplarer. Sådan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 235 gange
Side 1 af 11
11,684