The Beatles genforenes – næsten da…

1. maj 2007

Sunday Times (via Gaffa) fortæller, at de resterende Beatlesmedlemmer, Paul Mccartney og Ringo Starr, er ved at lægge sidste hånd på et hidtil ikke-udgivet nummer af og med John Lennon. Now And Then hedder det, og ud over Pauls og Ringos bidrag, så vil man bruge guitaroptagelser med afdøde George Harrison, der oprindeligt ikke synes, det var nogen god idé at færdiggøre nummeret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

  1. Nanne kommentarer:

    Som stor fan bliver man jo i tvivl om den slags: på den ene side kan det jo gå hen og blive fedt, på den anden side er det måske lidt tyndt med 2 ud af 4? Sidst gik det over al forventning med Free as a bird og Real Love (især førstnævnte), men sagen stiller sig jo lidt anderledes nu, synes jeg. Men mon ikke jeg køber den til samlingen under alle omstændigheder? Og er dette muligvis den mest ambivalente kommentar nogensinde?

Skriv en kommentar

412 har læst indlægget
14,753