The Strokes stryger dig med og mod hårene….

10. februar 2011

Rygtet har svirret længe om, at metropolrockerne fra New York, The Strokes, ville barsle med en ny langspiller. Og netop nu kan man – hvis man er hurtig – nå at nedhente den første smagsprøve fra gruppens hjemmeside. Under Cover Of Darkness hedder nummeret, og det giver grund til at glæde sig til albummet, i hvert fald hvis man som denne skriverkugle er til Strokes’ musik.
Strokes er ny-traditionalister. De står på skuldrene af Velvet Underground, Ramones, Television, Voidoids, Talking Heads og flere af storbyens rockere. Stramt komponeret, stramt udført rock’n roll, der som en lydefri maskine afleverer det ene dansante, melodisk ørefaldende nummer efter det andet. Sådan har det været hidtil. Og sådan er det fortsat at dømme efter det nye udspil. Intet nyt under himlen. Og det er godt nyt. The Strokes har fundet deres stil og for min skyld på de gerne holde fast i den i mange år frem… Yee-haa…

Tilbagespoling om The Strokes

The Strokes – Is This It – Live in High Quality!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 125 gange
Side 1 af 11
11,684