En mand – flere koner

23. maj 2007

Abdul i en yngre, ikke-islamisk udgave- og wahid nu
Den fra medierne kendte imam Abdul Wahid Pedersen udtaler til Jyllands-Posten, at “Det er tilladt for en mand at have op til fire koner, men det er ikke tilladt for en kvinde at have mere end en mand”. Imamens udtalelse er udtryk for en holdning, der baserer sig på Koranens ord. I følge dansk verdslig lovgivning er bigami ulovligt, og i går kunne man læse, at flere bigamistiske ægteskaber, hvor kvinder med islamisk baggrund gifter sig igen, fordi de ellers ikke ville kunne få en ny mand, tvangsopløses. Wahid Pedersen sidestiller bigami med det forhold, at en gift mand har sig en elskerinde. Men overser Wahid Pedersen ikke, at sidstnævnte forhold strengt taget – dvs. i forhold til dansk lovgivning – er ægteskabsbrud!?

PS. Hvis man er interesseret i at høre, hvordan tranformationen af den unge, langhårede Pedersen til den nuværende islamiske imam er foregået, anbefaler capac, at man downloader DRs Kronsj-podcast, hvor hovedpersonen beretter om sig liv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 1.180 gange
Side 1 af 11
11,605