God 1. maj!

1. maj 2011

Kammerater, bloggere og alle andre – god 1. maj! Denne internationale kampdag har ikke mistet sin betydning uanset, hvad de højresnoede pladdernakker end vil sige. Den har nok aldrig været mere aktuel end i disse tider.

Der er mere end nok at tage fat på. Vi kunne begynde med at smide den nuværende forstokkede regering på møddingen og holde en ny regering fast på det rette spor. Helle og Villy bare vent, det bliver ikke nogen dans på røde roser! Vi vil have frihed, lighed, broder- og søsterskab – og lutter lagkage. Knap bajeren op eller skænk en kaffekop og lad Benny Holst og Co. synge om det, det drejer sig om…

Beologen har skrevet en tale – og Torben har med Jan Toftlunds ramsaltede ord sendt datteren i favnen på Johanne Schmidt-Nielsen og bajerne

3 kommentarer

  1. Gowings kommentarer:

    Hørt!

  2. B.O Hansen kommentarer:

    Afhørt!

  3. capac kommentarer:

    Forhørt, -ført…

Skriv en kommentar

224 har læst indlægget