Yael Naïm: She was a Boy

11. maj 2011

Det var Uffe, der henledte min opmærksomhed på den israelske sangerinde og sangskriver Yael Naïm. Hun slog for alvor igennem med sit andet album fra 2007, “Yael Naïm”, som (meget sigende) indtog den franske albumhitlistes førsteplads kort efter udgivelsen og har været downloadet utallige gange via ITunes. Og mon ikke det nye album, “She was a Boy”, som udkommer til maj, kan gøre toeren kunsten efter?

I hvert fald har de skæringer, jeg har hørt de samme kvaliteter. Yaels meget personlige, sexede, lidt hæse chanteuse-stemme, og de let jazz- og latininfluerede, iørefaldende sange. Intet under, at de sange går som varme baguettes i Frankrig og nærmeste latinske omegne. Men de burde også have udbredelse her i den lune danske forsommer.

Her er titelsangen.

Og her er lidt reklame:

4 kommentarer

  1. Torben Bille kommentarer:

    Herhjemme er hun storfavorit hos tøserne, men man(d) kan også godt lytte med.

  2. capac kommentarer:

    @Torben: Ja, det er easy listening…

  3. Gowings kommentarer:

    Ja, det var noget af en øreåbner fra Uffes hånd, der. Og såvidt jeg husker en helt igennem fremragende video. Dejligt at se at det holder ved.

    ….Nu har jeg sÃ¥ bestilt bÃ¥de to’eren og den nye,- det er dyrt at komme forbi dig, Capac :)

  4. capac kommentarer:

    @Gowings: Godt, at cd’er ikke er sÃ¥ dyre længere… :)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

176 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62