Fats Domino: You Done Me Wrong

8. juli 2011

Du danske sommer jeg elsker dig… I dag regner det, og Fruens plan om at nyde sommerlivet ved Norsminde Strand må udskydes. Og spørgsmålet er så, hvad der kan skyde sådan en lidt grå, lun og venlig dansk fredag i gang. Jo, det kan Fats Domino. Her med en herlig discountvideo af en grammofon, der spiller hans lille 1954-hit “You Done Me Wrong”.

På den anden side af singlen, som nåede en 10. plads på R&B-listen, fandt man Little School Girl (som YouTube desværre ikke har…).

You Done Me Wrong og Little School Girl hører sikkert ikke til Dominos mest kendte og elskede sange. De er fx ikke med på den fine hyldestplade – Goin’ Home – hvor en lang række kunstnere med Paul McCartney og Neil Young i spidsen hylder den gamle mester. Og heller ikke på den firedobbelte opsamling med 100 af Dominos sange: Walking to New Orleans. Ikke desto mindre, så har You Done Me Wrong alt det, der gør en god Fats Domino-sang. Et dansende piano, en iørefaldende sang osv.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

220 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62