Bob Dylan og sækkepiberne

13. oktober 2011

Bob Dylan har altid været overraskelsernes mand. Sidst han tog fusen på denne skribent, var da han sprang ud med et – i øvrigt vellykket – julealbum. Men tanken om at se Dylan iført kilt og blæsende på en sækkepibe, tror jeg nok, jeg skal vænne mig lidt til. Ikke desto mindre forlyder det, at Dylan i forbindelse med sit seneste besøg i Skotland, hvor han også har ejendom i Cairgorms, har købt et sæt RG Hardie pipes, en manual for nybegyndere (Highlan Bagpipe Tutor Book Vol. I og II) m.m.

Nu ved jeg godt, at skotterne er kendt for deres nationale begejstring, men alligevel forekommer nyheden mig at være en anelse forstyrrende for mit billede af Bob Dylan… Men det skulle være ganske vist.

2 kommentarer

  1. Gowings kommentarer:

    Nu har jeg jo noget med sækkepiber og hvad er vel egentlig en mere naturlig udvikling for en’folkmusic’-mand som onkel Bob.

  2. capac kommentarer:

    @Gowings: Det mÃ¥ være “et godt spørgsmÃ¥l”!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

795 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62