Chuck Berry – 85!

17. oktober 2011

Chuck Berry fylder 85 i morgen, som Torben fortæller. Og hvad kunne være mere nærliggende end at lytte til hans musik. Her er en sjælden instrumental indspilning – “Mad Lad” – fra ca. 1962. Og her vedgår australske AC/DC deres gæld til den gamle mester i en optagelse af “Carole” fra 1974. Og John Lennon og Chuck spiller Johnny B. Good, Det samme gør Chuck og Bruce Springsteen for et entusiastisk publikum. Og BEATLES kunne også det nummer – og Too Much Monkey Business. Rolling Stones live fra Lexinton 1974 med Sweet Little Sixteen. Rod Stewart & Faces “Memphis Tennessee“,

Og vi slutter af med mesteren selv med Johnny B. Good i en fin optagelse fra 1958 med kommentarer fra Keith Richard og andre elever. Til lykke mester – keep on rockin’!

Mod Strømmen rocker også på dagen.

Skriv en kommentar

164 har læst indlægget