Milena Penkowa interviewes

13. november 2011

Jeg har på intet tidspunkt lavet det fusk, som jeg bliver anklaget for – det gør, at min situation er en anden. Jeg ved, at jeg har ikke gjort de ting, som jeg bliver beskyldt for. Og jeg bliver hængt ud, så alle tror, at det er sandhed. Ingen i den offentlige bevidsthed tænker, at der ligger ikke nogen dom og afgørelse. Men det bliver fremstillet, som om det er sandt“, Milena Penkowa.

Læs interviewet med Milena Penkowa her. Sagen har uden diskussion haft store personlige omkostninger for Penkowa. Ingen kan være tjent med, at sagen trækkes i langdrag. Allermindst Penkowa selv. Jo før den afsluttes, jo før kan der blive draget en lære i det videnskabelige og universitære miljø. Og jo før kan det politiske regnskab gøres op.

4 kommentarer

  1. ats kommentarer:

    MIN JUL
    Kendte danskere fortæller, hvordan de skal fejre jul. I dag Milliona Pengekowa.

    “Jeg skal fejre jul med min mor og min søster, som heldigvis begge er kommet sig gevaldigt, efter at de for nogle Ã¥r siden mistede livet ved en trafikulykke. Vi elsker alle tre at danse omkring juletræet, imens vi synger alle de kendte julesange. Jeg er vild med PÃ¥ loftet sidder nissen , og især holder jeg af verset med alle rotterne, der sidder og skotter og pludselig er væk«.

  2. capac kommentarer:

    @ats: Ja, hvor mon alle rotterne er henne?! :D

  3. P.Husentast kommentarer:

    http://img282.imagevenue.com/img.php?image=025661230_jern_122_130lo.jpg

  4. capac kommentarer:

    @P.Husentast: Ja, ja, satiretegnerne har altid vist, hvad der var pÃ¥ spil…

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

358 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62