Mr. Mojo Risin’ – om The Doors’ “L. A. Woman”

14. november 2011

Albummet "L.A. Woman", der udkom i april måned 1971, blev The Doors svanesang. Jim Morrisons død satte uigenkaldeligt punktum for de unikke bands løbebane. Men det ville være synd at sige, at det er gået i glemmebogen. Lige siden Jim udåndede i Paris har der været opmærksomhed om de resterende medlemmer, og gruppens musik er blevet genudgivet i et hav af udgaver. Dertil kommer – som dokumenteret her i bloggen – en lind strøm af for det meste fortræffelige koncertoptagelser fra arkiverne.

I anledning af slutalbummets 40-års-jubilæum udsender pladeselskabet Warner – selvfølgelig! – en multidisc-udgave af pladen med bonusmateriale, som man har fundet i arkivet. For at det ikke skal være løgn, kommer der også et lille oplag af en vinylboks med nogle af pladens mest markante sange – "Love her madly", "Riders of the Storm" og "The Changeling".

Og så kommer der en dokumentarfilm om pladens tilblivelse med titlen "Mr. Mojo Risin’ – The Story of LA Woman", hvor de tre overlevende og div. pladeselskabsfolk medvirker. Filmen udkommer ultimo januar i diverse udgaver.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

253 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62