Dagens sang: I Can’t Stand The Rain – Ann Peebles

12. december 2011

Med vanlig fræk- og frimodighed erklærede John Lennon, at Don Bryants, Bernard “Bernie” Millers og Ann Peebles’ sang “I Can’t Stand The Rain” var den bedste sang, der nogensinde var skrevet. I hvert fald er den lille melankolske sang om at gemme hovedet i puden og forsøge at glemme de minder, som regnens tappen på vinduerne fremkalder, en af de helt store R&B-sange.

Er man i tvivl man man bare se på de liste af kunstnere, der har lavet en version: Ronnie Wood, Humble Pie, Graham Central Station, Lowell George (Little Feet), Commitments, Bad Manners, Cassandra Wilson, Missy Elliott, Michael Bolton, Tina Turner, Eruption og Janis Joplin. Blot for at nævne nogle af dem.

Og der er mange fine versioner imellem, men Ann Peebles egen udgave fra 1978 rager lidt op over de fleste. Ikke mindst på grund af Peebles’ stemme og så en sublim, sumpet, sirupsej, swingende backing af bl.a. Hi Rhythm Section. En klassiker.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

193 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62