Dagens dom

18. juni 2007

Så faldt den omsider. Dommen i sagen om “Pikken Fra Herning” (med digteren Peter Laugesens malende betegnelse). Læs her, hvad jeg tidligere har skrevet.

PS. På foranledning af et spørgsmål fra Linda Solskin (se kommentarerne) vedrørende min hyppige henvisning til Peter Laugesens titulering af Rudy Frederiksen som “Pikken fra Herning” (à la Ørnen…) vil jeg lige præcisere, at det stammer fra en tv-klumme, som Peter skrev i Information den 8. september 2006 som en reaktion på TV2s afsløringer af chatkonsulenten. Et citat fra Laugesens muntre omtale: “Hæsblæsende afsløredes nu, hvordan denne ekspert i chat havde fået chattet sig helt ind til ekspertstolen i TV-Avisen på DR 1, og hvordan han ellers, gennem en lang række sider på internettet, tilbød de unge piger en adgang til modelverdenen.
Rudy lagde egentlig ikke skjul på noget. Han meddelte allerede på hjemmesiden, at adgangsbilletten var et samleje med fotografen. Til gengæld ville der så foreligge en reklame-dvd, de kunne bruge som murbrækker til verden uden for chatrummets småpigedrømme. !…”

2 kommentarer

  1. Linda Nørgaard kommentarer:

    Hvor har Laugesen “coined” denne betegnelse?

  2. capac kommentarer:

    @Linda Nørgaard: Se min tilføjelse til indlægget.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

456 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62