Lyt med: The Ronny Wood Show – på DR P6 BEAT

14. januar 2012

Hvorfor spilde tiden på at se festligholdelsen af Dronningens jubilæum – og i særdeleshed tv-journalisternes,-kommentatorernes og de kendtes festligholdelse af sig selv – når man kan lytte til gode, gamle Rullesten Ron Wood vende plader?

Konceptet for udsendelserne er ganske enkelt. Ron Wood er i studiet med sin guitar (og en kop te eller kaffe…) og spiller lige netop den musik, han kan lide. Og som lytter har du, som Ron siger, kun en knap at dreje på, og det er lydstyrkeknappen. Ikke noget med at surfe… Altså gammeldags radio, hvor Ron supplerer med historier og erindringer og lidt guitarspil. Serien begyndte i april 2010 – og nu udsender DR P6 BEAT altså den for danske lyttere. Du kan lytte til programmerne lige her – det kan anbefales.

PR-foto.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 627 gange
Side 1 af 11
11,613