Femten år siden – EM 1992

26. juni 2007


I dag er det 15 – femten – år siden det danske nationalmandskab slog Tyskland i EM-finalen 2-0. Dengang var det en fornøjelse at se fodbold – på tysk tv! Som tiden dog går.

2 kommentarer

  1. Tina - omme i London kommentarer:

    En af mine kolleger blev den gang ved med at plage mig om at saette nogen penge paa Danmark hos “the bookies” og endelig stak jeg ham en fempundsseddel og bad ham ordne det og saa ellers holde mund. Hvad ved jeg om fodbold og betting shops!
    Adskillige uger senere kom han og gav mig en masse penge jeg havde vundet! Jeg aner stadig ikke helt hvordan det virkede, eller om jeg fik alle de penge jeg havde vundet, men jeg sagde da tak og tog pengene. Saa vidt jeg lige husker var mine £5 blevet til £120 eller saadan noget lignende. Det betalte for halvdelen af min sommerferie billet til DK – det var foer Ryanair! :o)

  2. capac kommentarer:

    @Tina: Herlig historie!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

869 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62