Guilty Pleasure: Nelly Furtado – The Spirit Indestructible

18. september 2012

På min gamle 4GB Mp3-afspiller ligger bl.a. Nelly Furtados album Folklore (2003). Og medens andre album er kommet og gået på afspilleren er Furtado blevet liggende. Man kan vel sige, at jeg har en stor svaghed for Furtados talentfulde pop, der lystigt og opfindsomt blander etnisk musik med rap og velklingende popsange. Hun hører til mine guilty pleasures. Så meget, at jeg også har fået fat i hendes andre plader, der blot bekræfter, hvad jeg netop har skrevet. Nu er hun så klar med sit femte album The Spirit Indestructible, der er lige på trapperne. Videoen til titelsangen tyder på, at hun holder momentum som en af de fremmeste moderne popsangerinder.

Tilbagespoling

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

190 har læst indlægget
14,687