Så spil dog de sange! – Suzann & The Davies – All songs are meant to be played

21. oktober 2012

Bare fordi man er vokset op med Tørring Autoophug som legeplads, så behøver det jo ikke at betyde, at man skal blive garagerocker. Men i tilfældet Suzann & The Davies’ kvindelige centrum, Laura Lundfold, holder det nu ganske godt stik. For med deres nye EP – nr. 2 – leverer Laura og hendes musikalske venner – Daniel Sand (guitar), Mark Arge Egebjerg (tangenter), Kenn Jacobsen (bas) og Jesper Svane (trommer) – en overbevisende og smittende omgang powerpoprock, der både besidder garagerockens svedige energi og høje oktantal – og poppens uimodståelige sødme.

Der lægges ud med “In your eyes“, der har været ude som singleforløber og efter sigende har fundet vej til radioernes playlister. Og det ville være uforståeligt, hvis denne lille powerpopperle ikke skulle blive et regulært hit. Den har det umiddelbart fængende over sig, der gør, at man et par akkorder inden i nummeret overgiver sig og siger: Det her er sgu godt! En ørehænger, der drives frem af Lauras indtagende, let vibrerende ungpigestemme og Daniels Sands ringlende guitar. Nummeret findes i to udgaver på EP’en. Den ene – singleuddraget – er produceret af Chief 1. Og så en mere upoleret og rå udgave, som indleder EP’en. Selv foretrækker jeg den mere enkle rockudgave, hvor den den gode popsang får lov til at stå frem mere direkte og tilgængelig. Men det er vel smagssag.

Teksterne lægger ikke alen til popmytologiens univers. Det er igen den uudgrundelige kærlighed, der står for skud. Men kærlighedssange – og sange om livets ufattelighed i almindelighed – kan varieres i det uendelige, og når det sker med så meget popsans, energi og spilleglæde, som her på pladen, så sluger man gerne et par stykker mere af slagsen.

Efter endt lytning sidder man bare tilbage og ønsker sig, at Suzann & The Davies snart følger EP’en op med et fuldlængde album, for ensemblet har talentet til noget stort. Her er syv overbevisende, smittende powerpopsange af bedste skuffe. Det kan ikke gøres ret meget bedre. Så spil dog de sange! Hermed anbefalet.

Suzann & the Davies. All songs are ment to be played. Produceret af Asger Christensen og Suzann & the Davies. Gateway. 2012. Udkommer i morgen.

link til den nye video “Grief would kill us all”

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

410 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62