The Fairy Tale of New York – The Pogues

29. november 2012

It was christmas eve babe

In the drunk tank

An old man said to me: won’t see another one

And then they sang a song

The rare old mountain dew

I turned my face away and dreamed about you

Got on a lucky one

Came in eighteen to one

I´ve got a feeling

This year´s for me and you

So happy christmas

I love you baby

I can see a better time

Where all our dreams come true.

Julen nærmer sig. Og jeg skulle tage meget fejl, om ikke pladeselskaberne har travlt med at genindpakke deres udgave af poppens og rockens julesange, så dem, der ikke for længst, har erhvervet sig en opsamling, kan investere i en ny udgave. Sammen med alle de andre Greatest Hits-opsamlinger, der kan være med til at optimere de årlige afkast.

Julen er jo forbrugerismens og købmændenes fest, hvis vi skulle have glemt det. Og fint nok med alle julesangene, som vi kender til hudløshed. De tåler nok endnu en tur på cd-afspilleren eller som digital strøm via mobiltelefonene eller Ipoden.

Apropos julesange,så bringer den britiske avis The Independent en sjov historie om The Pogues’ julesang "The Fairy Tale of New York", der på ottende år dukker op igen på den britiske top 40-liste. Og man forstår godt pladekøberne, for det er sådan en atypisk julesang, der ikke bare lader det kime nu til julefest, men rummer det glade budskab alligevel. En rigtig god (jule)sang, efter min mening.

The Fairy Tale of New York

En kommentar

  1. Gowings kommentarer:

    Nemlig!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

780 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62