Otis Redding – The Complete Stax/Volt Singles

6. april 2013

Otis had the softness of Sam Cooke and the harshness of Little Richard, and he was his own man. He was also fabulous to be around, always 100 percent full of energy. So many singers in those days, with all due respect, had just been in the business too long. They were bitter from the way they were treated. But Otis didn’t have that. He was probably the most nonprejudiced human being I ever met. He seemed to be big in every way: physically, in his talent, in his wisdom about other people. After he died, I was surprised to find out I was the same age as he was, because I looked up to him as an older brother.” Steve Cropper
Selv om det meste af soulsangeren Otis Reddings produktion stadigæk er tilgængelig på cd, så er det glædeligt, at hans singleudgivelser for plademærket Stax/Volt nu udgives samlet i en lille tre-cd-boks. Singlerne var datidens medium, og de største øjeblikke med den store sanger finder man på singleudgivelserne, vil jeg mene. Et must for soul- og Otisfans.
Otis på scenen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

117 har læst indlægget
14,531