Suzy Quatro lyner ned

11. august 2007

57 år er hun efterhånden blevet, den lille rocksanger og -bassist, skuespiller og radiovært Suzy Quatro. Bloglæsere, der kan huske halvfjerdsernes popmusik, vil også huske Quatros række af hits, som det kendte sangskriverpar Nicky Chinn og Mike Chapman (Chin & Chap) – storleverandører af musik til den engelske glam rock – gav til hende: Can the Can (73), 48 Crash (73), Daytona Demon (74) og Devil Gate Drive (74). Med sit stramtsiddende læderoutfit, der ikke overlod meget til fantasien hos unge fløse, tog hun kegler i Europa og Australien, medens fædrelandet ikke rigtig ville kendes ved hende. Siden har hun taget revanche, idet hun har fået en vis succes som skuespiller i tv-showet Happy Days som Leather Tuscadero.
Ved siden af sin egen solokarriere arbejdede Quatro som sessionmusiker for en lang række af datidens store navne. Efter popkarrieren har hun arbejdet som skuespiller og medarbejder ved radio og tv.
Nu har Suzy så udgivet sin selvbiografi Unzipped, hvis titel spiller på det velkendte halvåbne lynlås i læderoutfittet. I bogen lyner hun ned for erindringen og fortæller om karrieren og dens bagside: skilsmisse, familieproblemer osv.
Erindringsnote: Suzy Quattro, Slade og Sweet var ikke noget jeg lyttede meget til dengang. Skulle det være glam, så skulle det være David Bowie, Mott the Hoople og et par af de mere avancerede navne. Men det var svært at undgå at lytte til de populære navne. Jeg forbinder dem især til P4 på P3, som jeg lyttede en del til. Ikke, fordi jeg hørte til kernepublikummet, men fordi det var godt radio.

Sådan så hun ud (og lød) dengang i de tidlige 1970’ere, Can the Can:

6 kommentarer

  1. Farmer kommentarer:

    Jeg kan godt lide den notits i venstre hjørne fra Noddy Holder.
    Var han ikke frontfigur i Slade?

  2. capac kommentarer:

    @farmer: Jo, netop. En notits, der sælger varen! ;-)

  3. P.Husentast kommentarer:

    Suzy er klar igen:
    http://www.bt.dk/musik/suzi-quatro-er-klar-med-nyt

    P.S.
    Hvor er det decollerede billede…?

  4. capac kommentarer:

    @P.Husentast: Billeder har det med at forsvinde fra det sted, der linkes til. Men her er hun igen i det endte nedrullede billede.

  5. P.Husentast kommentarer:

    Sexy Suzy:
    http://youtu.be/F6h5mDIxy2w

  6. Capac kommentarer:

    @P.Husentast: Aha, så det var det, der var under læderjumpsuiten! ;)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

1.697 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62