Sub-Mariner / Prince Namor РMarvel-helt g̴r til filmen

15. september 2006

Rækken af tegneseriefigurer, der går til filmen vokser. Vi har haft glæde af Bat-, Super-, Spiderman, Hulk m.fl. Og nu er det en af den rigtig gamle drenge, der står for tur: Sub-Mariner aka Prince Namor. I følge Reuters bureau vil instruktøren af den ikke specielt vellykkede Terminator 3, Jonathan Mostow, kaste sig over Marvel tegneseriehelten, der fik sin debut helt tilbage i Marvel Comics #1 (dengang kaldet Timely Comics) i 1939. Sub-Mariner, der er halvt menneske, halvt-amfibium, beskrives som en anti-helt, der både kæmper menneskets sag oven vande og også har sine problemer med forurening under vandet, hvor han oprindeligt er prins fra den hedengangne land Atlantis. Figuren fik fornyet medieliv i tresserne, hvor ham blev en af de Fantastiske Fire.

Opdatering: Sitet Cinematical kan i øvrigt fortælle at folkene bag Marvel har store planer med hensyn til the silver screen. I følge oplysningerne skal følgende Marvel-karakterer omsættes til film i den kommende tid: Iron Man, Captain America, Ant-Man, Thor, The Incredible Hulk (igen), Black Panther og Avengers…

Opdatering nr. 2: Vi iler med et link til Marvels hjemmeside, hvor man – tak for oplysningen til Carsten – kan læse mere om filmplanerne. Vi glæder os pÃ¥ alle drenge- og pigerøves vegne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Carsten kommentarer:

    Jo, jo, den er skam god nok. Man kan gå ind på Marvels hjemmeside, og læse alt om filmplanerne. Og hvis man, som undertegnede, abonnerer på Marvels nyhedsbrev får man det hele at vide uden at behøve røre en finger. Iron Man er vist ret langt fremme i planlægningen: Der blev i hvertfald udpeget en instruktør til filmen for et par måneder siden: Jon Favreau, kendt blandt filmbuffs som manden bag Swingers, men nok mest kendt for sin rolle i Venner som Monicas kæreste Pete Becker. (Og så er det ham der spiller Ben Afflecks advokatkollega og ven Franklin Nelson i Daredevil)

    Mig? Nørdet? Overhovedet ikke :-)

  2. capac kommentarer:

    Vi opdaterer lige med et link.

Skriv en kommentar

845 har læst indlægget
14,399