DR: Massakren fortsætter

14. august 2007

Hver tiende medarbejder ved DRs nyhedsafdeling fyres. Det går ud over såvel radio- som tv-avisen. Nyhedschefen, Ulrik Haagerup, siger, at det ikke vil gå ud over kvaliteten. Og det skal han vel sige, hvis han ikke vil være en af de ti procent. Ganske vist er nyhedsafdelingen sluppet billigere end først planlagt, men i følge professor i medievidenskab ved Århus Universitet, Frands Mortensen, vil åreladningen på ti procent svække det journalistiske arbejde netop der, hvor der er allermest brug for en styrkelse: researchen, de selvfrembragte, uafhængige nyhedsproduktion og dermed den kritiske dimension i journalistikken. Det må jo fryde den siddende regering og den såkaldte kulturminister, Brian Mikkelsen, der aldrig har brudt sig om DRs kritiske journalistik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

  1. filoffen kommentarer:

    Man kunne vel ligefrem sige “der aldrig har brudt sig om kritisk journalistik – i særdeleshed ikke DR2s

Skriv en kommentar

256 har læst indlægget
14,759