George Michael fylder 50

25. juni 2013

Jeg troede faktisk, at George Michael var noget ældre. Men det skyldes måske, at de mange skandaler og den omfattende sladder om hans person de seneste mange år har efterladt et indtryk af, at manden var kommet mere til års, end tilfældet er.
Michaels gennembrud med Wham gik fuldstændigt hen over hovedet på mig. Det var metervarepop af en slags, der overhovedet ikke sagde mig noget. Selv om jeg da stadigvæk godt kan nynne med på Whams julesang, når den højtid står for døren. Næ, det var først da Michael gik solo og viste os, at man godt kunne lave elegantierpop i firserne. Pop, der både forstod at anvende tidens nyeste isenkram og demonstrerede, at Michael var en langt bedre sanger, end Wham havde ladet os ane. Fem soloalbum er det blevet til i perioden 1987-2004, og det kunstneriske potentiale viste sig især i den første halvdel. Vi kan her på fødselsdagen kun håbe på, at Michael kommer ud af hashtågerne og får lidt skik på sit liv og sin karriere igen. For der er ikke så mange af hans slags i britisk underholdningsindustri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

128 har læst indlægget
14,457