All You Need Is Love

15. august 2007

Hvor var du den 25. juni 1967, da The Beatles for første gang spillede All You Need Is Love i den første globale live-tv-udsendelse Our World? Jeg sad hjemme i mine forældres lille paracelhus med store øjne og åbne ører for sammen med de ca. 350 millioner andre seere i 26 lande at se de fire musikere live. De gav jo ikke koncerter, så det var nok det nærmeste, man kunne komme the real thing. Sangen blev skrevet, medens Beatles arbejde på deres eget tv-show The Magical Mystery Tour, og skulle have et enkelt budskab, og det kan man jo godt sige nummeret har. Den er om nogen Lennon/Mccartneys hippie-hymne:

7 kommentarer

  1. filoffen kommentarer:

    Tjah, det er 7 år, 10 måneder og 21 dage før min fødselsdag, og mindst et par år før mine forældre mødte hinanden, så jeg var ikke engang et glimt i min faders øje :-)

  2. capac kommentarer:

    @filoffen: He, he…

  3. Acq kommentarer:

    Heller ikke jeg var end en tanke dengang. :)

  4. regitze kommentarer:

    den 25. juni 67 var jeg ni-et-halvt-og-halvanden-måned og sad oppe i vores sommerhus i Tisvilde med øret inde i transistorradioen og hørte en Mary Hopkins-sang, som jeg havde skrevet ind til Sommerradio og ønsket.
    vi havde nemlig ikke fjernsyn.

  5. Fru Green kommentarer:

    Heller ikke jeg var født – hverken i levende live, som kriblen eller end og en tanke.

  6. Sifka kommentarer:

    Jeg var i rendealderen, anede ikke en snus om, hvad der foregik pÃ¥ tv. Da jeg lÃ¥ste mig ind, var der vilde kald inde fra stuen:”Skynd dig og kom, skynd dig og kom!!” Jeg skyndte mig og nÃ¥ede begge numre. Salig og betaget.

  7. capac kommentarer:

    @Sifka: Rendemaske! :-)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

884 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62