Mere lade tak! Neil Young og Harvest

19. oktober 2013

Graham Nash har som nævnt udgivet en erindringsbog, Wild Tales, og giver i den anledning en række  interviews til medierne. Blandt andet til NPR, hvor han fortæller denne fantastiske historie om sin kollega Neil Young. En anekdote, der fortæller os en masse om Young og Nash, synes jeg:

The man is totally committed to the muse of music. And he’ll do anything for good music. And sometimes it’s very strange. I was at Neil’s ranch one day just south of San Francisco, and he has a beautiful lake with red-wing blackbirds. And he asked me if I wanted to hear his new album, “Harvest.” And I said sure, let’s go into the studio and listen.

Oh, no. That’s not what Neil had in mind. He said get into the rowboat.

I said get into the rowboat? He said, yeah, we’re going to go out into the middle of the lake. Now, I think he’s got a little cassette player with him or a little, you know, early digital format player. So I’m thinking I’m going to wear headphones and listen in the relative peace in the middle of Neil’s lake.

Oh, no. He has his entire house as the left speaker and his entire barn as the right speaker. And I heard “Harvest” coming out of these two incredibly large loud speakers louder than hell. It was unbelievable. Elliot Mazer, who produced Neil, produced “Harvest,” came down to the shore of the lake and he shouted out to Neil: How was that, Neil?

And I swear to god, Neil Young shouted back: More barn!

Og her er Young med “Harvest” i en nyere udgave…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Bent Otto Hansen kommentarer:

  Fantastisk historie :-D

 2. capac kommentarer:

  @Bent Otto: Ja, den er næsten for god til at være sand, ikke!?

 3. Bent Otto Hansen kommentarer:

  For meget af det gode kan også være dejligt, som Mor West sagde :-)

 4. capac kommentarer:

  @Bent Otto: Ja, og hun vidste jo, hvad hun snakkede om. Og man skal ikke gå af vejen for en god skrøne eller løgnehistorie. De kan også have noget sandt i sig..

Skriv en kommentar

240 har læst indlægget
14,613