Glædelig jul til alle, der læser med her!

23. december 2013

I aften er det lillejuleaften, og julen er for alvor nær. Så derfor er tiden inde til en lille julehilsen til alle jer, der lægger vejen forbi min blog. Både jer gamle læsere og jer nye. Jeg håber, i får en god jul med nogen, i holder af. En fredelig jul uden for megen materialistisk ræs. Min egen jul bliver på mange ledder og kanter anderledes end den har været i mange år som følge af en række famlilære begivenheder, der har ændret vilkårene for julen. Ikke mindst den begivenhed, det var, at få et lille barnebarn i familien.

John Lennon og Co. får lov at synge julen ind med den stadigvæk aktuelle Happy Xmas (War is over).

4 kommentarer

  1. Gowings kommentarer:

    Og rigtig glædelig jul til dig, Capac.

    Julen kan være god nok, det er bare nogen gange det vi gør den til, der slår os ud. Jeg håber så ikke, at du udover glæden ved at være blevet bedstefar, er ramt af triste begivenheder, der kan have en tendens til at blive forstærket i de her dage. Vi ses igen når lysene er brændt ned, grøden er spist og øllet drukket. Endnu engang rigtig god jul!

  2. capac kommentarer:

    @Gowings: Jo, jeg blev ramt af en trist begivenhed, idet min datter blev indlagt med mistanke om leverbetændelse. Senere – for et par dage siden – viste det sig sÃ¥, at de forhøjede levertal skyldtes blodpropper i lungerne… Men heldigvis har hun været i gode lægehænder og er nu udskrevet for at holde jul med familien, selv om hun skal have taget en blodprøve pÃ¥ fredag og passe sin medicinering. Men en slem forskrækkelse har det været for den gamle her, Fruen og resten af familia.

  3. Gowings kommentarer:

    Fy fan! Rigtig god bedring med hende.

  4. capac kommentarer:

    @Gowings: Tak! Jeg priser mig lykkelig, fordi hun nu sidder inde i stuen og hygger sig i sofaen.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

155 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62