Farvel til Thee Attacks

10. februar 2014

Vi i Thee Attacks vil gerne takke vores venner, familie, samarbejdspartnere og ikke mindst fans for de otte fantastiske år, vi har haft sammen i bandet. Vi har været så heldige at få lov til at spille koncerter over hele Europa og Nordamerika. Vi har alle haft nogle ubeskrivelige oplevelser på landevejen, og det er kun takket være jer!

Siden vi i 2006 startede som et gymnasieband i Aalborg, har vi delt mange musikalske oplevelser og dyrket fælles musikalske interesser. Siden vores sidste plade er vi musikalsk vokset fra hinanden, og netop af denne grund, har vi valgt at stoppe som band. Vi skilles som venner, og derfor har denne beslutning været utrolig svær at træffe.

Vi er glade for at kunne sætte punktummet på et tidspunkt, som virker helt rigtigt. Det har ikke været en nem beslutning at træffe, men vi er stolte af de plader, vi har lavet, de tournéer, vi har været på, og ikke mindst er vi beærede over, hvordan vores fans altid har bakket os op.

Kærlighed,
Jimmy, Johnny, Ritchie og Terry.

I’ve been a-waiting

 

TILBAGESPOLING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

65 har læst indlægget
13,915