Invincible Donovan University

30. oktober 2007

Det forlyder i musikpressen, at den gamle folk-singer-songwriter Donovan vil åbne sit eget universitet for unge mennesker, der ønsker at studere meditation. Den 61-årige Donovan udtaler til Billboard: “Jeg ved godt, at det lyder som en airy-fairy hippiedrøm at fortsætte med 60’ernes ‘fred og kærlighed’, men verden er klar til det nu. Det er klart, at tiden er inde.” Ideen stammer fra Maharishi, som også the Beatles frekventerede i 1968. Og så har filminstruktøren David Lynch, der også er turnet på TM, med i projektet. Her i capac-bloggen nøjes vi med at mene, at verden har været klar til fred og kærlighed i mange, mange år….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 376 gange
Side 1 af 11
11,613