Bob Dylan – hvad kan vi mon forvente?

30. april 2014

Som omtalt her og hisset, så gæster Bob Dylan Aarhus senere på sommeren. Og hvad mon han vil spille? I aften spiller han og bandet i Honolulu på Blaisdel Arene, og i går og i forgårs var han i henholdsvis Maui (Hawaii) og Osaka og begge steder så setlisten sådan ud:

Things Have Changed
She Belongs To Me
Beyond Here Lies Nothin’
What Good Am I?
Huck’s Tune
Duquesne Whistle
Pay In Blood
Tangled Up In Blue
Love Sick
High Water (For Charley Patton)
Simple Twist Of Fate
Early Roman Kings
Forgetful Heart
Spirit On The Water
Scarlet Town
Soon After Midnight
Long And Wasted Years
All Along The Watchtower
Blowin’ In The Wind

Måske er det også denne spilleliste, han vil bruge på Amfiscenen? Og selv om listen dækker årtier tilbage, så kan man godt sidde og drømme om denne og hin sang fra den store sangskat. Men sådan vil det vel altid være, når man har så mange gode sange på samvittigheden.

Medens vi er ved his Bobness, så reklamerer han på sin hjemmeside for den nye plade med The Secret Sisters – Laura og Lydia Rogers – hvor de fortolker dylans sang “Dirty Lie”. Rolling Stone fortæller, at Dylan sendte nogle ufuldendte sange til pigerne, da de var i færd med at indspille deres album med et opfordring til at finde en sang, de kunne tænke sig at fuldende. Og det blev så “Dirty Lie”, der endte med at blive en duet med en tilrøget 1950’er-jazz-club-vibe, som Rolling Stone skriver. Tja, døm selv.

 

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

155 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62